CAMPERen 2020 juni

4 juni 2020 - Dedemsvaart, Nederland

31 mei.

‘s Middags weer op pad gegaan richting Twente. We hebben een plekje gevonden op een leuke camperplaats in Reutum. Vlakbij Weerselo en Ootmarsum.

31 mei 2020

1 juni.

Vanmorgen eerst naar de Weerselose markt. We zien daar altijd reclame van en wilden wel eens zien wat het is. Conclusie: een hoog “rommel” gehalte maar er zijn ook nieuwe spullen. Leuk om gezien te hebben, maar niet voor herhaling vatbaar voor ons. We hebben wel 2 nieuwe hoofdkussens gekocht. Want die waren we thuis vergeten😌 Dus vannacht weer lekker slapen😴

’s middags lekker van de zon genoten☀️ en naar Ootmarsum gefietst. Wat een superleuk gezellig plaatsje. Echt een aanrader👍 Veel galerijtjes en ......vandaag mochten de terrasjes weer open🎉dus daar hebben we gebruik van gemaakt.

1 juni 2020

2 juni.

Vandaag zijn we naar Vorden gereden. Camping Hoeve Kroep An. Eind van de middag een fietstocht langs de omliggende kastelen gemaakt. Mooi is het hier. We dachten dat we iets verbetering zagen bij Charlie in combinatie met de fietskar, maar halverwege de fietstocht van 28 km werd hij het toch weer zat ondanks de vele snoepjes en botjes en stops bij elk kasteel😏 de juiste oplossing hebben we nog niet.

2 juni 2020

3 juni.

Lekker uitgeslapen en rustig aan gedaan en heerlijk van de ☀️ genoten. Tegen 4 uur zijn we de 8-kastelenroute gaan fietsen. Charlie hebben we een middagje rust gegeven, hij kon mooi oppassen op de camper. We denken dat hij dit net zo prettig vind als mee met de fietskar.

Het was een hele mooie route, maar wel veel zandpaden en hele smalle paadjes. 😅

Bij Kasteel Ruurlo die echt heel mooi is, op het terras van de Oranjerie wat gedronken. En later in Vorden ons zelf getrakteerd op een lekker ijsje.

Heel bijzonder zoveel kastelen zo dicht bij elkaar in dit gebied, een aantal zijn bewoond zodat Je die alleen van afstand kon zien.

3 juni 2020

4 juni.

Vanmorgen alles weer ingepakt na het ontbijt om weer richting huis te gaan.
Morgen brengen we de camper naar Rene en Floor want dan gaan zij er mee weg.

Helaas is vandaag het weer een stuk kouder en dus minder mooi☁️
We zijn even via Rijssen gereden omdat het opstapje niet automatisch in klapte als we de motor starten. Het was een kleinigheid en zo verholpen. Nu naar huis en over een paar weekjes gaan we weer op pad.

1. Gerda van Lenthe:
    8 juni 2020
    Hey Jan & Janny, wat een superleuk idee om een reisblog bij te houden. Geeft mooi beeld van wat jullie hebben gedaan. Prachtige foto's!!